Descriere productie-audio.com

Într-un an de criză e posibil să reziste doar cel ce investeşte şi aduce ceva nou.....
productie-audio.com a prins viaţă pe data de 1 Iulie 2010 şi işi propune să fie un real sprijin în primul rând pentru radiourile din România prin realizarea producţiilor prezentate în meniul Servicii.
Vocea productie-audio.com are o experienţa de 17 ani în realizarea de emisiuni şi producţie audio radio tv, experienţa acumulată la diverse instituţii media dintre care cele mai de renume sunt Naţional FM şi Radio 21, la acesta din urmă activând cea mai mare parte a timpului.
Anul 2010 înseamnă deschiderea propriei afaceri odata cu înregistrarea ca Persoană Fizică Autorizată ce are ca obiect principal de activitate, producţia audio. Calitatea înregistrărilor audio este principala preocupare personală şi tocmai de aceea, în scurt timp studioul va fi dotat cu echipamente şi mai performante.
Vocea productie-audio.com poate aduce un suflu nou, o schimbare benefica de ritm, stil, în pauzele publicitare şi nu numai. Ascultătorul de radio va sesiza diversitatea ascultând pe frecvenţă şi o altă voce decât cea a realizatorului ce tocmai a ieşit din live sau cea a prezentatorului de ştiri ce va urma să intre în emisie.

Ştim cu toţii că ascultătorul de radio modern acceptă cu bucurie şi işi doreşte la un moment dat, o schimbare în privinţa vocilor ce se aud zi de zi la radio, astfel că orice voce nouă, cu atat mai mult una de calitate, va atrage atenţia şi va pune umărul într-o mică sau mai mare măsura, la păstrarea sau chiar creşterea audienţei. Astfel... pentru un post de radio local, o nouă voce în emisie, pe lângă cele existente, este un balon de oxigen pe care productie-audio.com este dispus să vi-l ofere la cele mai bune preţuri.

Toate comenzile vor fi preluate şi onorate în cel mai scurt timp posibil.
Comenzile de voce pentru anunţuri şi spoturi sau anunţuri radio(cu fundal), vor fi onorate în regim de urgenţă, timpul scurs până la recepţionarea de către client a înregistrării vocii fiind în mare, de maxim 60 de minute.
Comenzile de spoturi publicitare şi promo radio, vor fi onorate în maxim 24 de ore din momentul recepţionării comenzii.
Alte comenzi ale serviciilor enunţate aici, vor fi onorate conform inţelegerii dar nu mai devreme de 72 de ore din momentul recepţionării comenzii. Pentru comenzile ce vor fi onorate la cerere mai devreme de 72 de ore, se va aplica o taxă de urgenţă menţionată în contractul ce se va încheia între părţi.
productie-audio.com lucrează în baza comenzii ferme primită din partea clientului. Nu realizează scenarii(text) pentru spoturi sau anunţuri, acest lucru căzând în sarcina beneficiarului!
Timpul de lucru în care se pot recepţiona comenzi este de
Luni până Vineri, între orele 10:00 - 16:00

Pentru a solicita oferta productie-audio.com sau pentru a încheia un contract, accesaţi meniul Contact. Tot acolo veţi găsi şi datele fiscale împreună cu celelalte informaţii ce vă vor oferi siguranţa unei viitoare colaborări fructuoase!